Syksyn kuviot

Tulevan syksyn ehdottomasti hienoin ja isoin ja vähän itkettävinkin juttu on tämä:

Meidän maailman paras isoveli menee kouluun. ❤️

Se on ihan kamalan hieno asia ja kävellään koulun ohi melkein joka päivä ja ihmetellään ja ihastellaan sitä. Batman-reppu odottaa jo naulakossa ensimmäistä koulupäivää. Seuraavaksi luvassa on uusien kouluvaatteiden ostaminen ja parturissa käynti. Ollaan myös ostettu lastenkirjoja, missä kerrotaan koulun aloittamisesta ja parin viikon päästä mennään käymään koululla esittelykierroksella. Tehdään kaikkemme, että koulu starttaisi hyvin. Stressailen tietenkin jo valmiiksi, että miten se lapsi pärjää siellä koulussa. Meidän perheestä hänelle Chicagoon muuttaminen ja tänne sopeutuminen on ollut isoin ja haastavin juttu. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin ja ainut vaihtoehto on uskoa, että hyvin se menee.

Koulua on viitenä päivänä viikossa, joten myös minun ja vauvan taaperon viikko muuttuu, kun ollaankin yhtäkkiä kaikki arkipäivät kaksistaan. Me aiotaan mennä musiikkileikkikouluun ainakin yhtenä päivänä viikossa ja jos leikkipuistossa käynti ja ystävien näkeminen ei riitä, keksitään lisää harrastuksia.

IMG_2301

Lisäksi olen ilmoittautunut paikalliseen DePaulin yliopistoon opiskelemaan eli myös minä palaan koulun penkkiin. Suoritan ainakin yhden hr-sertifikaatin  ja jos oikein innostun, niin mikä estää opiskelemasta lisää. Tämä kaikki on erittäin jännittävää ja odotan jo syyskuuta innolla! 🤓 Voi siis olla, että vauvan päikkäriajat meneekin jatkossa nenä kirjassa.

Antti aikoo pitää syksyllä vähän lisää lomaa ja haaveillaan reissusta San Diegoon. Lisäksi meille on tulossa ainakin kolmet vieraat syksyn aikana, mikä on superihanaa. ❤️ (Vink vink, lisää mahtuu jos matka Chicagoon kiinnostaa. 😉) Muitten syksyn tekemisten suhteen ollaan vielä sitku-moodissa. Mietitään, mitä kaikkea tehdään sitten, kun kelit alkaa viilenemään. Nyt ei olla hirveästi maltettu olla sisätiloissa ja viikonloppu meni taas uimahommissa sekä järvessä että uima-altaassa.

Ja sitten vielä yksi juttu tähän postaukseen: lopetan blogin kirjoittamisen. Blogin kirjoittaminen on yhä ihan mukavaa, mutta koneeseen tarttuminen on vaan liian vaikeaa. Pohdin monta päivää tai välillä jopa viikkoa, että pitäisi kirjoittaa, pitäisi kirjoittaa ja sitten se alkaa tuntua velvollisuudelta. Nyt kun olen äitiyslomalla, haluan tehdä niitä juttuja, mitkä oikeasti tuntuu itsestä hyvältä ja mitään ei ole pakko tehdä.

Olisi helppo sanoa, että mulla ei ole aikaa kirjoittaa blogia. Aikaa kyllä on, mutta kyse on enemmän siitä, mihin sen haluan käyttää. Tällä hetkellä käytän ylimääräisen ajan päikkäreihin (parasta!), lukemiseen tai joogaamiseen ja valitettavasti kännykän selailuun, mikä on erittäin typerää, mistä pitäisi päästä eroon. Olen ”hiukan” hurahtanut joogaan ja viimeiset pari viikkoa olen tehnyt joka päivä 20-30 minuutin joogatreenin. Se on ollut ihanaa ja sekä kropassa että pääkopassa on tosi hyvä olo! Toivottavasti jaksan jatkaa tätä pitkään.

Blogi sanoo kiitos ja näkemiin! ❤️Oli kiva kirjoittaa ja kiva, että luitte meidän jännittävän perhe-elämän käänteitä. 😉

IMG_2063.JPG

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s