Taapero on täällä

Hienoisen tauon jälkeen terkkuja Chicagosta! 😀 Tässä välissä vauvasta on nyt sitten tullut taapero. (Sanon kuitenkin häntä ja isoveljeä yhä vauvoiksi. Viisivuotias tosin toivoi, että sanoisin mieluummin jo iso poika kuin iso vauva.)

jpeg-image-f1ecd2fcec80-1.jpeg

Taapero oppi kävelemään pari päivää ennen synttäreitään. Parasta oli se, että me kaikki kolme päästiin todistamaan ekoja askeleita. ❤️ Nyt marssitaan jo pidempiäkin matkoja.

Hän myös osaa jo muutamia sanoja, kuten äiti, isi, bye bye ja tietysti mppu (aka lamppu). Ja hytkyy musiikin tahdissa!

Muita ansioita on vaunujen pureskelu myyntikelvottomaan kuntoon sekä meidän uuden 700 dollaria maksaneen television hajottaminen helistimellä. Kunnon tuholaisvauva. Isi kiitteli kovasti jalkapallon MM-kisojen aikaan. Ja MIKSI sen täytyy mennä kaikkiin luvattomiin kaappeihin tonkimaan ja tehdä kaikki keksimänsä pahuudet. Tämän olin selkeästi unohtanut siinä vaiheessa, kun alettiin haaveilla toisesta lapsesta.

JPEG image-90D73D081BD9-1.jpeg

Päikkäreitä nukutaan vähän päivästä riippuen yhdet tai kahdet. Öisin nukutaan hyvin ja syöminenkin sujuu ihan ok, sormiruuat ehkä jopa paremmin kuin soseet. Mun mielestä täältä Amerikasta ei saa kunnollisia purkkivauvanruokia ja vauvojen liharuuat on ihan hirveitä. Onneksi nyt saa syödä jo mitä vaan, mikä kelpaa. Alettiin antaa taaperolle tavallista maitoa tuttipullosta eikä näyttänyt aiheuttavan mitään ongelmaa hälle.

Blogin kirjoittaminen on vähän jäänyt, koska käytiin pikaisesti Suomessa ja sen valmistelu ja siitä toipuminen näköjään vei aikansa. 😀 Nyt kaikki hyvin Amerikan maalla.

JPEG image-DEADF8F0DD8F-1.jpeg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s