Heippa raskauskilot!

Toisen lapsen syntymän jälkeen ehdin jo luulla, että loput raskauskilot ovat tulleet jäädäkseen. Kirjoitin tästä aiheesta pariin otteeseen aiemminkin ja pohdin liikunnan ilon puuttumista. Ja nyt kilot on poissa!

Miten tämä kaikki tapahtui?

No, päätimme muuttaa ulkomaille ja ekat kilot sulivat muuttostressissä. Reilu kilo lähti ihan vaan, koska täältä ei saa kunnon pullaa eikä juuri muitakaan hyviä jälkkäreitä (paitsi jätskiä, onneksi😎). Sinetöin painonpudotuksen vielä sillä, että kävelen kaikkialle. Liikenne on sitä luokkaa, etten aio tarttua rattiin eikä julkisiakaan hirveästi tule käytettyä. Sitäpaitsi kävely on mukavaa: vauva nukkuu ja mä paahdan eteenpäin podcasteja kuunnellen ja maisemia ihmetellen. Keskimäärin askelia tulee 9000 päivässä. Isoveljen tarhapäivinä enemmän (keskiviikkona 21 000!!!) ja niinä päivinä kun ollaan kolmestaan, vähän vähemmän. Lisäksi otan hermolepoa pakenemalla perhettä kuntosalille meidän talon yläkertaan. Sali on kerroksessa 31, joten maisematkin on kohdillaan. 👌

Ja mitä mä siellä salilla teen? 20 minuutin intervalliohjelman stepperillä, sen jälkeen yhdeksän sarjaa syviä vatsalihaksia (yritän yhä päästä synnytyksessä jääneestä erkaumasta eroon) ja lopuksi venyttelyt. Litteää vatsaa odotellessa siis. Tämä kaikki vie aikaa 40 minuuttia eikä ole kovin rankkaa, vaan tuntuu oikeastaan ihan hyvältä. Lihakset ei tällä kasva, mutta edelleen opettelen nauttimaan liikunnasta enkä laske liikuntakertoja.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Heippa raskauskilot!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s