Ihan vaan viikonloppu

Some kertoi, että Suomessa oli viikonloppuna hieno keli ja kaikki olivat ulkona nautiskelemassa valosta ja lämmöstä. 🌞 Täällä satoi vettä koko viikonlopun tauotta. Ja sama sade jatkuu vielä maanantain. Plus ensi viikolla Suomessa on parempi sää kuin täällä. Suuri vääryys.

Kirjoitin aiemmin isoveljen huolesta ”pitääkö aina lähteä jonnekin ja jonnekin”. Muutto tänne keikautti arkea ja lipsuttiin taas samaan tilaan, missä ollaan koko ajan menossa jonnekin. Alle kahdessa kuukaudessa ollaan viikonloppuisin kierretty ahkerasti lähiseudun leikkipuistoja, museoita ja eläintarhaa, käyty kansallispuistossa, kirpparilla, Ikeassa, pariin otteeseen tapaamassa muita suomalaisia Suomi-koulussa, kävelty hullun lailla ja käyty ravintoloissa ja kahviloissa. Ja kaikki tämä on tosi kivaa tietenkin, en valita.

Nyt aloitettiin vaihteeksi lauantaiaamu sillä, ettei lähdetty mihinkään. Jäätiin kotiin lojumaan ja masistelemaan sadesäätä. Syötiin aamupala ”rauhassa” (=niin rauhassa kuin sen kahden mölyapinan kanssa voi syödä eli oikeasti ei rauhassa) ja kun vauva meni aamukymmeneltä ekoille päikkäreille, mä tein saman. Päikkärit heti aamusta on kyllä elämän parasta luksusta! 💎

Iltapäivällä käytiin vähän shoppailemassa. Lähdettiin kävellen liikkeelle, oltiin pari tuntia ja sitten takaisin kotiin. Mä ostin uuden lippiksen ja kotihousut, Antti kengät ja isoveli uudet housut. Se on potkulaudalla kaatuillut rikki ihan kaikki housunsa. 😬 Kotona tilattiin ruokaa kivasta, kohtuuhintaisesta meksikolaisesta ravintolasta ja molemmat käytiin vielä illalla salilla. Kerrankin oli aikaa. Elämä näitten lasten kanssa on jatkuvaa sohlaamista, niin tällä kertaa sohlattiin enemmän kotona.

Tässä kuva niistä supernameista meksikolaisista yhtenä aurinkoisena päivänä (kuka haluaa ottaa valokuvia sadepäivänä TAI ainakaan julkaista niitä internetissä?).

JPEG-kuva-438F26C93264-1

Tarinan opetus: täällä sataa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s